Welkom in Dansaert Hotel

Een onlangs gerenoveerde ruimte in het trendy hart van Brussel

Gunstig gelegen in het trendy hart van Brussel, tussen het gebouw van de Beurs van Brussel en de bekkens van de Place Sainte Catherine en een paar minuten lopen van de Grote Markt, het Dansaert hotel is ideaal voor zowel uw zaken- als vakantiereizen. Onze 41 comfortabele kamers voor niet-rokers geven u gratis toegang tot Wi-Fi en de Executive Kamers zijn uitgerust met koffie- en theezetapparatuur. Boek nu online en krijg één van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in de categorie 3 sterren in Brussel.
Onze voordelen:

  • Een ideale omgeving in de buurt van de mooiste bezienswaardigheden van Brussel
  • Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer
  • Goedkoop in de categorie 3 sterren
In nauwelijks vijf minuten, zelfs zonder ander vervoermiddel dan uw eigen benen, krijgt u de gelegenheid om een ​​aantal van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van Brussel te bezoeken. Inderdaad, de Grote Markt in Brussel bevindt zich slechts op 400 meter afstand en halverwege vindt u het gebouw van de Beurs van Brussel, met zijn voorgevel versierd met een bas-reliëf gemaakt door Rodin. In tegenovergestelde richting, op slechts 200 meter afstand vindt u de kerk van St. Catherine en de overblijfselen van de oude haven van Brussel, een must voor visliefhebbers. Ook op 200m kunt u genieten van de gezellige terrasjes van de cafés en bars op de Place Saint-Gery, dé plaats van ontspanning gedurende de dag, maar die u ook uit zal nodigen voor het feest 's avonds. Dicht bij de infrastructuur van het openbaar vervoer, hebt u gemakkelijk toegang tot alle opmerkelijke plekken die de stad rijk is.
Met zijn centrale ligging geeft het Dansaert Hotel u op een afstand van dan minder dan honderd meter toegang tot de belangrijkste infrastructuren van het openbaar vervoer, zoals:bus en metrostations, stations, taxicentrales,...
Als u liefhebber(ster) bent van mode en winkelen, is deze wijk voor u bestemd! U vindt op een steenworp afstand van het hotel een aantal van de meest populaire winkels van de stad. Hier alvast een reeks die we alleen maar aan kunnen raden: Hunting and Collecting, Blender01, Annemie Verbeke Boutique, Stijl, Marc Jacobs, Maje, ...

Wat het Dansaert Hotel u te bieden heeft

Beddengoed

De Dansaert Hotel biedt u het absolute comfort betreffende beddengoed. De tweepersoonskamers hebben twee aparte bedden die kunnen worden gescheiden of samengevoegd tot een tweepersoonsbed.

Kinderbed

Het Dansaert Hotel kan, op uw verzoek, in uw kamer een bed voor uw baby voorzien.

Ontbijt

Het Dansaert Hotel biedt u een kwaliteitsontbijt. Een warm en koud buffet van verse en gevarieerde producten is beschikbaar in de daarvoor bestemde ruimte op de begane grond van het etablissement. Prijs: € 15.

Thee- en koffiezetapparatuur

De executive kamers bieden u een thee- en koffiezetapparaat, zodat u op elk moment van de dag of nacht kunt genieten van dat beetje comfort.

Personen met beperkte mobiliteit

Het Dansaert Hotel wil voor iedereen toegankelijk zijn en biedt daarom kamers voor mensen met een handicap.

Lift

Het Dansaert Hotel is uitgerust met een lift die u snel en moeiteloos toegang verschaft aan de andere etages.

WiFi

Alle kamers hebben gratis toegang tot het WiFi-netwerk van het hotel. Onbeperkt surfen en breedband, of dit nu voor uw plezier of voor zakelijke doeleinden is.

TV

Alle kamers beschikken over een comfortabel televisietoestel met plat beeldscherm en hebben toegang tot de meest gevraagde satellietzenders. Opgemerkt dient te worden dat het volumevermogen van televisies beperkt is om de rust van alle gasten te waarborgen.

Telefoon

Alle kamers van het hotel Dansaert zijn voorzien van een telefoon.

FAX

Het Dansaert Hotel is uitgerust met een fax. Neem contact op met de receptie om te allen tijde documenten te versturen of te ontvangen.

Kluis

Het Dansaert hotel is uitgerust met een kluis zodat u in alle vertrouwen uw waardevolle spullen kunt deponeren.

Huur van voertuigen

Als u van plan bent om een ​​paar dagen te verblijven in Brussel, verkiest u misschien u zo vrij mogelijk in uw bewegingen te voelen. Het Dansaert Hotel stelt u voor om voor u alle noodzakelijke stappen te ondernemen voor het huren van een auto.

Onze kamers

Ontdek hier onze verschillende typen kamers


Boek en kamer